Sign up for the Chivas Newsletter

CHIVAS VENTURE

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT IS DE CHIVAS VENTURE?

De Chivas Venture is een jaarlijkse competitie om de meest belovende sociale ondernemers te vinden en te ondersteunen, die hun onderneming gebruiken om sociale- en milieu problemen op te lossen. Kandidaten dienen zich aan te melden bij één van de deelnemende landen, om kans te maken om mee te doen in globale finale en een deel van $1 miljoen te winnen.

WELKE LANDEN DOEN MEE AAN DE CHIVAS VENTURE 2019-20?

Om mee te doen aan de competitie, dient uw onderneming ingeschreven te staan in één van de volgende landen:

WIE KAN ZICH AANMELDEN VOOR DE CHIVAS VENTURE?

De oprichter, co-oprichter of belangrijke beslissingmaker verrichten de inschrijving in naam van hun onderneming en vertegenwoordigen deze gedurende de verschillende fases van de competitie. De vertegenwoordiger moet tenminste 21 jaar zijn (sinds 31 Oktober 2019) en bekwaam zijn in Engels om het Mentor programma bij te wonen en te pitchen in het Engels.

Your start-up must be registered as a for-profit entity in the country you’re located. We accept entries from Seed stage (pre-revenue), Start-up stage and Growth stage, earning up to $1.5 million in annual revenue (measured from 1st September 2018 to 1st September 2019).

Uw start-up moet ingeschreven staan als profit-onderneming in het land waar u bent gevestigd. We accepteren inschrijvingen die zich begeven in Ontwikkelings fase (pre-omzet), Start-up fase en Groei fase, met een maximale jaarlijkse omzet van $1,5 miljoen (van 1 September 2018 tot 1 September 2019). Lees de Algemene Voorwaarden goed door om zeker te zijn dat u voldoet aan alle criteria.

WAT IS DE PRIJS?

1. Een deel van het $1 miljoen fonds

Als u geselecteerd bent om deel te nemen in de globale finale, zal u de kans hebben om een deel te winnen van de $1 miljoen aan financiering. Elke finalist zal de kans hebben om ons te vertellen hoeveel financiering ze zoeken en hoe ze geloven dat dit een verschil zal maken voor hun onderneming.


De eerste $100,000 van het fonds zal bepaald worden door het publiek, via 3 weken van online stemmen. De Finalist met de meeste stemmen wint $50,000. De 5 Finalisten met de volgende beste resultaten ontvangen ieder $100,000.


De resterende $900,000 van het Chivas Venture fonds zal toegewezen worden door de jury in de Globale Finale: $750,000 wordt verdeeld over de top 5 finalisten in de Grote Finale, en $150,000 zal gedeeld worden door de 5 Halve-Finalisten en 10 Kwart-Finalisten die de Grote Finale niet gehaald hebben – bekijk de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

2. Het Mentor Programma

We zijn verheugd om partner te zijn met The Conduit in Londen, om een mentor programma aan te bieden voor degenen die zijn gekozen voor de globale finale. Deze zal plaatsnemen in Maart 2020, en zal kansen bieden voor de finalisten om hun ondernemingsplannen en pitch vaardigheden aan te scherpen, en te leren van experts van wereldklasse.

3. Wereldwijde publiciteit

De globale finalist zal zichtbaar zijn op de Chivas Venture website, en via PR & Social Media zal onze internationale campagne miljoenen mensen bereiken van over de hele wereld, resulterend in unieke zichtbaarheid voor uw onderneming.

4. Lokale Prijs

De Chivas Venture is een internationale competitie en sommige deelnemende landen zullen een extra prijs aanbieden. Lees uw lokale Algemene Voorwaarden voor de details.

NEMEN JULLIE EEN AANDEEL IN MIJN ONDERNEMING?

Chivas neemt geen aandelen van start-ups. We willen ondernemers de kans geven om te slagen en zien dit project als manier om degenen te vieren die winst en vrijgevigheid combineren. We hopen dat de verhalen van deze start-ups zullen inspireren en meer innovatieve denkers zullen aantrekken.

HOE WORD IK EEN FINALIST?

Elk deelnemend land van de Chivas Venture zal een winnaar selecteren voor de globale finalie. Het selectie proces kan variëren per land, lees de lokale Algemene Voorwaarden voor meer informatie.


Om globale finalist te worden, zult u ook moeten instemmen met de Globale Algemene Voorwaarden, dus lees deze ook door.

HOE WORDT UW INSCHRIJVING BEOORDEELD?

We zoeken naar kandidaten met een sterke visie, een overtuigend idee en een solide ondernemingsplan. U zal moeten aantonen hoe uw bedrijf een positieve impact heeft en aangeven hoe financiering uw bedrijf naar het volgende niveau zou kunnen brengen.
Elke inschrijving zal worden beoordeeld aan de hand van de volgende criteria:

Kansen in de markt & behoefte (Is er een groot sociaal- of milieu probleem om op te lossen, en een duidelijk gat in de markt?)

Bedrijfsmodel & Team (Heeft u de juiste oplossing & team om winst te maken in combinatie met een positieve impact?)

Meetbare Sociale impact (Heeft u tranformationele impact en hoe meet u deze?)

Opschaal potentieel (Kan u opschalen, en zou u ooit miljoenen levens kunnen veranderen, of het probleem beëindigen dat u probeert op te lossen?)

Financiën (Heeft u solidie financiële projecties en zal Chivas Venture financiering als katalysator werken voor groei & impact?)

Kwaliteit van de pitch & passie van de vertegenwoordiger (in de finale fases)

In het kort, zoeken we naar ondernemingen die niet alleen potentieel hebben om succesvol te worden en winst zullen maken, maar die ook kunnen aantonen dat het hebben van positieve impact in het hart van hun onderneming ligt.

WAAROM ZIJN JULLIE NIET OPEN VOOR ONDERNEMERS JONGER DAN 21 JAAR?

Als deel van de competitie, zullen we PR & online publiciteit aanbieden aan de ondernemers die we ondersteunen. Als alcohol bedrijf nemen wij verantwoordelijk drinken erg serieus en moeten wij voorzichtig zijn om onze naam te verbinden met mensen die kunnen worden waargenomen als onder de legale alchol leeftijd. Lees alstublieft de Pernod Ricard Code for Commercial Communications voor meer details.

WAAROM DOET CHIVAS REGAL DIT?

Wij geloven dat de beste manier om success te hebben als onderneming is om interactie te hebben met de consumenten op manieren die betekenisvol zijn voor hen. Chivas’ geloof in de blend van succes en vrijgevigheid vindt zijn oorsprong bij onze oprichters, de broers James en John Chivas, die hun succes deelden met de locale gemeenschap terwijl hun onderneming groeide. Zoals wij, zijn onze consumenten steeds meer overtuigd dat ondernemingen de wereld kunnen veranderen; ze zien kansen om een positieve impact te hebben op de wereld en ze willen samenwerken om deze kansen waar te maken - wat, geloven wij, ons succes over de wereld zal versterken in een vicieuze cirkel. We willen waar maken wat we preken: succes hebben door goed te doen.

IK HEB TECHNISCHE PROBLEMEN MET MIJN AANMELDING. WIE KAN IK CONTACTEREN?

Als u technische problemen hebt op onze website, neem dan alstublieft contact op met het team via contactus@chivasregal.com en we zullen ons best doen om goed te advies te geven.

シーバスリーガルニュースレター登録

×

あなたにマッチしたシーバスリーガルの最新情報をいち早くお届けします。登録には下のフォームに必要情報と興味のあるコンテンツを選択ください。 シーバスベンチャーについてもっと知りたい。登録には下のフォームに必要情報と興味のあるコンテンツを選択ください。 Want to know more about Chivas and Manchester United partnership? Simply enter your contact details and preferences to receive our latest news and tailored content directly in your inbox. おすすめのカクテルについてもっと知りたい。登録には下のフォームに必要情報と興味のあるコンテンツを選択ください。

もっとも関心のあるコンテンツ:

興味のあるコンテンツを選択ください。

シーバスリーガルの最新情報を受け取ることに同意する場合は下記チェックボックスを選択ください。

IF YOU’D LIKE TO RECEIVE EXCLUSIVE & TAILOR MADE CONTENT FROM CHIVAS AND MANCHESTER UNITED, PLEASE CONSENT BY TICKING THE BOX BELOW.

取得した個人情報を、シーバスブラザーズ社、またペルノリカールグループ内で法令の範囲内において第三者に開示または提供する目的で利用します。ご本人が自らの個人情報の開示、訂正、サービス等の紹介の停止、または消去などを希望される場合、ご本人であることを確認したうえで、法令の規定に基づき、すみやかに対応します。お問い合わせ窓口につきましては、 otoiawase@pernod-ricard.com までメールにてお願いいたします。詳細は弊社の利用規約をご覧ください。

*By submitting this form, you agree (i) your information may be used by Chivas Brothers International Limited and made available through us to other members of the Pernod Ricard Group. At anytime, you can exercise your right of access, rectification, erasure, restriction, portability, objection or with draw your consent at anytime without affecting the lawfulness of processing based on your consent before withdrawal by contacting us at contactus@chivas.com. For more information please read our privacy policy. The Chivas Regal Terms & Conditions apply; and (ii) Manchester United (“MU”) Group using your personal data in accordance with MU’s Privacy Policy (MU use your data to personalise and improve your experience on digital platforms, provide products and services you request from MU, and carry out profiling and market research).