Oops, it looks like this browser is no longer supported or has retired. For the best Chivas.com experience we recommend upgrading to Microsoft Edge.

Try the Edge Browser
Sign up for the Chivas Newsletter

Our latest partnership with Johnny de Mol in detail.

SUCCESS IS A BLEND

Succes is niet maar één ding, succes is een blend. Een mix van wie we zijn, wat we doen en waar we heen willen. Het zijn verschillende karaktereigenschappen, wensen, smaken en voorkeuren die perfect met elkaar blenden. Mooie momenten en dieptepunten, zegeningen en mislukkingen, vol gas maar ook onderuitgaan en alles daar tussenin. De combinatie van je unieke kwaliteiten maakt wie je bent.

Chivas gelooft in een mix van ambitie en vrijgevigheid, en het gebruik van succes om de levens van anderen te verrijken. Want als we samenwerken, kunnen we grootse dingen bereiken. Niet gek dat we bij de veelzijdige Johnny de Mol uitkwamen als het gezicht voor onze blend voor het komende jaar. Een man die zijn roem inzette voor het grotere goed in plaats van persoonlijk gewin en de harten won van velen dankzij zijn sympathieke en gedurfde programma’s. De man die Johnny heet en Chivas als zijn favoriete whisky bestempelt.

SUCCESS IS A BLEND & JOHNNY

Het komende jaar zullen Chivas en Johnny de Mol de handen ineen slaan voor onze wereldwijde campagne ‘Success is a Blend’. Dit zal niet alleen te zien zijn op straat, maar ook op je beeldscherm. Bekijk hier de Success is a Blend campagne video.

SUCCESS IS A BLEND, WERELDWIJD

Bij Chivas begrijpen we de kracht van de blend. Sterker nog, ‘blenden’ zit in ons DNA en staat centraal bij alles wat we doen. De Schotse malt en graan whisky’s die we gebruiken hebben ieder een eigen verhaal. Door deze verhalen samen te brengen, creeren wij de bijzondere whisky’s van Chivas.

Wanneer we naar het bedrijf Chivas Brothers International Limited kijken, danken we ons succes aan de 150 verschillende landen waar Chivas wordt verkocht en we zijn trots op de diversiteit aan mensen, culturen en nationaliteiten die ons merk maken wat het vandaag is. Succes zit niet alleen in wat je bereikt, maar ook in wat je met je succes doet. Chivas gelooft in het combineren van ambitie met generositeit. Daarom ondersteunen wij sociaal ondernemerschap ieder jaar met $1M aan funding via onze wereldwijde competitie de Chivas Venture.

Chivas is trots op het feit dat we mensen samenbrengen, want we zijn er van overtuigd dat we door samen te werken met elkaar grootse dingen kunnen bereiken. Een blend is niet alleen wat we zijn maar ook wie we zijn. En dat is de reden dat we ons succes danken aan onze blends.

Because blended is better, in life and in Scotch.

Ontdek meer over onze blends hier.

JAPANESE HIGHBALL CULTURE WITH ATSUSHI SUZUKI
Lifestyle

JAPANESE HIGHBALL CULTURE WITH ATSUSHI SUZUKI

We talked to Japanese bartender and winner of the Chivas Masters 2017 to hear more about highball culture.

Read More
GAFFER X CHIVAS GAMEDAY
News

GAFFER X CHIVAS GAMEDAY

Gaffer x Chivas series kick off: Play Dirty FC v Hackney Wick FC

Read More