Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή είναι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ιστότοπου www.theventure.com, η οποία θα περιλαμβάνει, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, την αρχική σελίδα, micro-sites, σελίδα splash, και όλες τις άλλες σελίδες κάτω από το ίδιο όνομα top level domain, όλες τις ιστοσελίδες τρίτων με το εμπορικό σήμα της Chivas και όλο το περιεχόμενο αυτού (η «Ιστότοπος»), όπως προβλέπεται από την Chivas Brothers Limited, εταιρεία που έχει καταχωρηθεί στη Σκωτία υπό τον αριθμό εταιρείας SC268758 και με έδρα στο 111-113 Renfrew Road, Paisley, Σκωτία PA3 4DY ("Chivas" ή "εμείς").

Αυτή η πολιτική καθορίζει το πώς συλλέγουμε, διαχειριζόμαστε, μεταφέρουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας. Λαμβάνουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας σοβαρά υπόψη και θα χειριστούμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς, σύμφωνα με αυτή την πολιτική. Θα διαχειριστούμε επίσης τα στοιχεία σας σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, του νόμου UK Data Protection Act 1998 και προδιαγραφές για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά Facebook, Google, Twitter, Youtube και Flickr ("πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης").

Η πολιτική αυτή σε συνδυασμό με το παράρτημα αποτελούν το σύνολο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τον ιστότοπο. Το παράρτημα περιλαμβάνει μη εξαντλητικό κατάλογο των εταιρειών του ομίλου της Pernod Ricard («Εταιρείες Pernod Ricard»).

Συλλογή Πληροφοριών

Προσωπικά Δεδομένα: ο Ιστότοπος μπορεί να ζητήσει, συλλέξει και διατηρήσει ορισμένα προσωπικά δεδομένα, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση e-mail με διάφορους τρόπους, όπως είναι η εγγραφή στο δικτυακό τόπο, η συμμετοχή στο διαγωνισμό, έρευνες, παιχνίδια, ερωτήσεις, σχόλια και επικοινωνία προς τον Ιστότοπο και αναρτήσεις στο chat και σε περιοχές ενημερωτικού δελτίου, αν υπάρχουν. Οι πληροφορίες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν βασικές πληροφορίες του λογαριασμού σας από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, το όνομα χρήστη σας, την ημερομηνία γέννησής σας, την εικόνα του προφίλ σας και τα τυχόν σχόλια που κάνετε στην Ιστοσελίδα, καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που παρέχετε σε μας όταν κάνετε χρήση του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό που υποβάλλεται από εσάς μέσω του Ιστότοπου, είτε ονόματα, προσωπικές πληροφορίες, φωτογραφίες, ταινίες, ιστορίες, μουσική, ιδέες, δημιουργικές ιδέες, άλλα υλικά, πληροφορίες ή στοιχεία κάθε είδους και σε οποιαδήποτε μορφή καθώς και άλλο περιεχόμενο που δημοσιεύετε μέσω του Ιστότοπου ("Πληροφορίες χρήστη").

Μη-Προσωπικά Δεδομένα: Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε ορισμένα μη προσωπικά δεδομένα στον Ιστότοπο, (όπως το ετήσιο εισόδημα, τις προτιμήσεις αγορών ή την ηλικία), επίσης γνωστά ως δημογραφικά δεδομένα ή προφίλ.

Θέλουμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες αυτές όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες και συμφωνείτε ότι θα είστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση των στοιχείων σας πληροφορώντας μας για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία σας με τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω στο "Πρόσβαση".

Νόμιμο ηλικιακό όριο για την κατανάλωση αλκοόλ

Δεν πρέπει να μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες σας, αν δεν έχετε το νόμιμο ηλικιακό όριο για την κατανάλωση αλκοόλ για να μπορείτε να αγοράσετε αλκοολούχα ποτά στην περιοχή δικαιοδοσίας στην οποία διαμένετε και, αν είναι διαφορετική, και στην περιοχή δικαιοδοσίας από την οποία έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας. Εάν αντιληφθούμε ότι κάποιος κάτω από το νόμιμο ηλικιακό όριο για την κατανάλωση αλκοόλ μας παρείχε προσωπικές πληροφορίες, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αφαιρέσουμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες από τα αρχεία μας και οποιαδήποτε βάση δεδομένων.

Cookies

Τα cookies είναι μια τυποποιημένη μέθοδος καταγραφής των προτιμήσεων του χρήστη, όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ιστότοπους, για την εξασφάλιση καλύτερης και πιο εξατομικευμένης εμπειρίας. Αυτές οι προτιμήσεις αποθηκεύονται σε ένα αρχείο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, ένα cookie θα περιέχει την προτιμώμενη χώρα διαμονής σας, έτσι δεν θα σας θέτουμε το ερώτημα κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο.

Επίσης, χρησιμοποιούμε «αναλυτικά» cookies. Αυτά μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών και να κατανοούμε πώς οι επισκέπτες κινούνται μέσα στον ιστότοπο, όταν τον χρησιμοποιούν. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο ιστότοπός μας, για παράδειγμα, διασφαλίζοντας να βρουν οι χρήστες αυτό που χρειάζονται εύκολα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τόσο "επίμονα" όσο και ανά συνεδρία cookies. Τα "επίμονα" cookies είναι αυτά που μένουν στον υπολογιστή σας μόνιμα μέχρι να τα διαγράψετε οι ίδιοι. Τα ανά συνεδρία cookies διαγράφονται αυτόματα όταν φεύγετε από ένα δικτυακό τόπο για να πάτε σε ένα άλλο ή όταν κλείσετε το browser / πρόγραμμα περιήγησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του πώς να ενεργοποιήσετε τα cookies, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας και να βρείτε και να διαγράψετε τα cookies στον σκληρό σας δίσκο, ανατρέξτε στο μενού βοήθειας του προγράμματος περιήγησής σας ή επισκεφθείτε www.allaboutcookies.org.

Διεύθυνση ΙΡ

Ενδέχεται να συλλέξουμε τη διεύθυνση IP σας για να μπορέσουμε να διαγνώσουμε προβλήματα με τον server μας, και να βοηθήσουμε στη διαχείριση του διαδικτυακού τόπου. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που έχει εκχωρηθεί στον υπολογιστή σας όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο. Η πληροφορία αυτή δεν περιέχει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται επίσης για να μας βοηθήσει να σας αναγνωρίσουμε κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης συνεδρίας και να συλλέξουμε ευρύτερα δημογραφικά δεδομένα.

Χρήση

Η Chivas και οι εταιρείες της Pernod Ricard (είτε άμεσα είτε μέσω τρίτων που αναφέρονται στο Sharing) μπορούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Ιστότοπου: για την εγγραφή σας και να σας επιτραπεί να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο,

για διαφήμιση, άμεσο μάρκετινγκ και προβολή της Chivas ή / και των Εταιρειών της Pernod Ricard όπου έχετε δώσει συγκατάθεσή, συμπεριλαμβανομένων ιδίως για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που πιστεύουμε θα σας ενδιαφέρουν, ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες για τις ιδιωτικές γευσιγνωσίες, περιορισμένες εκδόσεις προϊόντων, αποκλειστικές λήψεις αρχείων και προσκλήσεις για μοναδικές εκδηλώσεις, και για να διεξάγουμε κληρώσεις και διαγωνισμούς,

σε μελλοντικές εδηλώσεις προβολής της Chivas ή / και των Εταιρειών της Pernod Ricard όπου έχετε δώσει συγκατάθεση,

για να μας δώσετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε, επανεξετάσουμε και βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις και αλλαγές σε αυτό το δικτυακό τόπο όπου έχετε δώσει συγκατάθεση, και

οποιοδήποτε άλλο σκοπό σας γνωστοποιήθηκε κατά τη στιγμή της συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες, σε περίπτωση που αυτό προβλέπεται και λαμβάνεται η συναίνεσή σας, θα σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να περιορίσετε ή να διακόψετε τη χρήση αυτή ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τις οδηγίες για την επιλογή / opt-out. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε, μαζί με τις πληροφορίες που λαμβάνονται από άλλες πηγές, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές, πληροφορίες που προέρχονται από τρίτους. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε για να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας κατά τη στιγμή που παρέχετε αυτές τις πληροφορίες και πριν από τη χρήση τους. Όσον αφορά τα μη-προσωπικά δεδομένα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για τη βελτίωση του διαδικτυακού τόπου και για το άμεσο marketing ή / και το marketing ή / και διαφημιστική προβολή ή / και πληροφορίες για τις πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων και της δικής μας ανάλυσης της δημογραφικής έρευνας, για τους σκοπούς εσωτερικού ελέγχου και να ελέγχουμε μοτίβα επισκεψιμότητας των πελατών και τη χρήση του δικτυακού τόπου για να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αξιολογήσουμε τι τμήματα του δικτυακού τόπου είναι πιο δημοφιλή από άλλα, να προσδιοριστεί από που προέρχονταν οι επισκέπτες, που πηγαίνουν οι επισκέπτες, πόσο καιρό οι επισκέπτες μένουν σε μια συγκεκριμένη σελίδα, ή τη χρήση του δικτυακού τόπου γενικότερα. Θα χρησιμοποιήσουμε μη-προσωπικά δεδομένα σας σε συγκεντρωτική, ανώνυμη μόνο μορφή, κάτι που σημαίνει ότι οι πληροφορίες δεν θα περιέχουν προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφήμιση, άμεσο marketing και / ή διαφημιστικούς σκοπούς αφού λάβουμε την ειδοποίησή σας για ανάκληση ή την αποχώρηση από το σύστημα επικοινωνίας μας.

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα

Η Chivas και οι εταιρείες Pernod Ricard μπορούν να μοιράζονται προσωπικά στοιχεία σας με:

-Τις εταιρείες Pernod Ricard (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς να περιορίζονται σε, αυτές που αναφέρονται στο παράρτημα) και συνεργαζόμενες εταιρείες, θυγατρικές, αντιπροσώπους και τους εκπροσώπους τους, σύμφωνα με τους σκοπούς που καθορίζονται στην ενότητα Χρήση, - Τους παρόχους υπηρεσιών μας, γραφεία και υπεργολάβους, που έχουν προσληφθεί να εκτελέσουν καθήκοντά για λογαριασμό μας, ή να παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς (όπως διοργάνωση εκδηλώσεων, αποθήκευση και διανομή - Μάρκετινγκ και διαφήμιση - Επεξεργασία πιστωτικών καρτών και δεδομένων - εξακρίβωση ηλικίας - Ανάπτυξη λογισμικού - Φιλοξενία και διαχείριση ιστοσελίδας - υπηρεσίες πληροφορικής και γραφείου - νομικούς, λογιστικούς, ελεγκτικούς και άλλους επαγγελματικούς παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με την επιχείρησή μας), εφόσον οι πάροχοι υπηρεσιών και οι υπεργολάβοι δεν συλλέγουν, χρησιμοποιούν, ή αποκαλύπτουν τις προσωπικές πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από το να ασκούν καθήκοντα για λογαριασμό μας, ή να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες σε εμάς,

-Τις διωκτικές αρχές, κυβερνητικό ή ελεγκτικό προσωπικό και γραφεία, κατόπιν αιτήσεως ή όπως απαιτείται από το νόμο, και

-Σε τρίτα μέρη στα οποία έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας ή που κατά την εύλογη κρίση μας, παρέχουν ή αναζητούν τα στοιχεία ως εξουσιοδοτημένοι ή διορισμένοι νομικοί σας εκπρόσωποι.

Προκειμένου να καταστήσει τον δικτυακό τόπο πιο διασκεδαστικό για τους επισκέπτες, η Chivas προσπαθεί συνεχώς να μάθει πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα. Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας και των συναφών υπηρεσιών, μπορούν να συλλεχθούν, να χρησιμοποιηθούν και καθίστανται διαθέσιμες σε ένα ή περισσότερα τρίτα μέρη, όπως έναν επεξεργαστή δεδομένων, γραφείο διεκπεραίωσης ή διαφημιστικό γραφείο, και για σκοπούς διαφημιστικούς, άμεσου μάρκετινγκ και προβολής.

H Chivas μπορεί να μεταβιβάσει ή εκχωρήσει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, προσωπικά δεδομένα που παρέχετε και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του δικτυακού τόπου σε τρίτους, ως αποτέλεσμα της πώλησης, συγχώνευσης, ενοποίησης, αλλαγής ιδιοκτησίας, τη μεταβίβαση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων, αναδιοργάνωσης ή εκκαθάρισης της Chivas.

Κατανοείτε πλήρως και αποδέχεστε απερίφραστα τη μεταφορά αυτών των προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών, καθώς και τη συλλογή, διατήρηση, χρήση και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών πληροφοριών, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες ή εδάφη, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, εκείνων που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Δεν θα μεταφέρουμε και / ή μοιραστούμε ή / και παρέχουμε προσωπικά δεδομένα σας, εκτός εάν έχουμε λάβει τη γραπτή συγκατάθεσή σας (η οποία, για παράδειγμα, δίνεται με την επιλογή σας κατά την εγγραφή στο δικτυακό τόπο).

Διαδικτυακοί τόποι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί, κατά διαστήματα, να περιέχει συνδέσμους προς και από τους δικτυακούς τόπους των δικτύων των συνεργατών μας, διαφημιστές ή συνεργάτες, από και προς τους δικτυακούς τόπους τρίτων και προς και από συνδέσμους σε πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν ακολουθήσετε ένα σύνδεσμο προς οποιαδήποτε από αυτές τις ιστοσελίδες ή πλατφόρμα, παρακαλούμε προσέξτε ότι αυτές οι ιστοσελίδες και πλατφόρμες θα έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου/προσωπικών δεδομένων, που θα διέπουν τη χρήση των πληροφοριών που παρέχετε σε αυτούς και ότι δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πολιτικές αυτές (εκτός εάν ρητά καθορίζονται στις εν λόγω πολιτικές). Παρακαλείστε να ελέγξετε αυτές τις πολιτικές πριν υποβάλετε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις ιστοσελίδες ή πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάρτηση πληροφοριών στον ή μέσω του Ιστότοπου

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις πληροφορίες και άλλο περιεχόμενο που δημοσιεύετε στον ή μέσω του δικτυακού τόπου. Δείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις. Καταλαβαίνετε ότι οι προσωπικές και άλλες πληροφορίες (π.χ. όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου) που αναρτείτε στον ή μέσω του Ιστότοπου (π.χ. μέσω λειτουργιών όπως chat, πίνακες ανακοινώσεων, ή προσκλήσεις), είναι γενικά προσβάσιμες και μπορούν να συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από άλλους και μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα μηνύματα ή άλλη επαφή από άλλους. Οι χρήστες οποιασδήποτε τέτοιας λειτουργικότητας του Ιστότοπου καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά την παροχή προσωπικών πληροφοριών.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ασφάλεια. Εξαιτίας της φύσης ανοιχτής επικοινωνίας του Διαδικτύου, ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι επικοινωνίες από εμάς προς εσάς και αντιστρόφως, θα είναι απαλλαγμένες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

Συγκατάθεση για την επεξεργασία δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο

Παρέχοντάς τυχόν προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες στο Διαδικτυακό Τόπο, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (όπως πληροφορίες φυλετικές, εθνικές, πολιτικές, θρησκευτικές, συνδικαλιστικές, σωματικής ή ψυχικής υγείας, σεξουαλικού ή ποινικού μητρώου), κατανοείτε πλήρως και αναμφισβήτητα συναινείτε στη μεταφορά ή / και την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών, καθώς και τη συλλογή, διατήρηση και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών πληροφοριών, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες ή εδάφη, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, εκείνων που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου από τα μέρη που αναφέρονται στο "Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα" παραπάνω.

Η αποδοχή από εσας της παρούσας Πολιτικής

Με τη χρήση του δικτυακού τόπου, δηλώνετε την αποδοχή σας της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τη συγκατάθεση για τη συλλογή, το χειρισμό, τη μεταφορά, επεξεργασία και χρήση των πληροφοριών σας από το Chivas και τις Εταιρείες της Pernod Ricard και αυτών των τρίτων μερών που αναφέρονται στην ενότητα Sharing/Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα παραπάνω, όπως ορίζεται λεπτομερώς στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και χρησιμοποιήστε τη διαδικασία Επιλογή / Μη Συμμετοχή και Πρόσβαση που αναφέρεται λεπτομερώς σε κάθε επικοινωνία. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να αλλάξουμε, τροποποιήσουμε, προσθέσουμε ή αφαιρέσουμε τμήματα από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανά πάσα στιγμή, έτσι οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να επανεξετάζουν την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιστασιακά. Η συνεχής χρήση του Δικτυακού Τόπου μετά την ανάρτηση αλλαγών στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Site Administrators: contactus@chivasregal.com Τελευταία Ενημέρωση: Απρίλιος 2014

Παράρτημα: εταιρείες του ομίλου Pernod Ricard

Αυτός είναι ένας μη ενδεικτικός κατάλογος των εμπορικών εταιρειών της Pernod Ricard που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

ΑΜΕΡΙΚΗ: Casa Pedro Domecq (Μεξικό), Corby Spirit & Wine Limited (Καναδάς), Havana Club International (Κούβα), Pernod Ricard Andes (Χιλή, Ισημερινός, Βολιβία, Περού), Pernod Ricard Αργεντινής, Pernod Ricard Βραζιλίας, Pernod Ricard Καραϊβικής, Pernod Ricard Κεντρικής Αμερικής, Pernod Ricard Κολομβίας, Pernod Ricard Δομινικανής Δημοκρατίας, Pernod Ricard Ουρουγουάης, Pernod Ricard ΗΠΑ, Pernod Ricard ΗΠΑ Travel Retail και Pernod Ricard Βενεζουέλας.

ΑΣΙΑ & ΩΚΕΑΝΙΑ: Pernod Ricard Ασίας, Pernod Ricard Ασίας Duty Free, Pernod Ricard Αυστραλίας, Pernod Ricard Κίνας, Pernod Ricard Χονγκ Κονγκ, Pernod Ricard Ινδίας, Pernod Ricard Ινδονησίας, Pernod Ricard Ιαπωνίας, Pernod Ricard Κορέας, Pernod Ricard Μαλαισίας, Pernod Ricard Pacific Travel Retail, Pernod Ricard Νέας Ζηλανδίας, Pernod Ricard Φιλιππινών, Pernod Ricard Σιγκαπούρης, Pernod Ricard Ταϊβάν, Pernod Ricard Ταϊλάνδης και Pernod Ricard Βιετνάμ.

ΕΥΡΩΠΗ: Dillon Bass (Βόρειας Ιρλανδίας), Domecq Bodegas, SLU, Georgian Wine & Spirits (Γεωργίας), Irish Distillers Pernod Ricard (Ιρλανδίας), Jan Becher (Τσεχικής Δημοκρατίας), Pernod (Γαλλίας), Pernod Ricard Travel Retail Ευρώπης, Pernod Ricard Αρμενία, Pernod Ricard Αυστρίας, Pernod Ricard χωρών της Βαλτικής, Pernod Ricard Βελγίου, Pernod Ricard Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, Pernod Ricard Βουλγαρίας, Pernod Ricard Κανάριων Νήσων , Pernod Ricard Κροατίας, Pernod Ricard Δανίας, Pernod Ricard Γερμανίας, Pernod Ricard Ισπανίας, Pernod Ricard Εσθονίας, Pernod Ricard Europe SA, Pernod Ricard Φινλανδίας, Pernod Ricard Hellas (Ελλάδας), Pernod Ricard Ουγγαρίας, Pernod Ricard Ιταλίας, Pernod Ricard Καζακστάν, Pernod Ricard Λετονίας, Pernod Ricard Lietuva (Λιθουανία), Pernod Ricard Λιθουανίας, Pernod Ricard Μινσκ, Pernod Ricard Ολλανδίας, Pernod Ricard Νορβηγίας, Pernod Ricard Polska (Πολωνίας), Pernod Ricard Πορτογαλίας, Pernod Ricard Ρουμανίας , Pernod Ricard Rouss (Ρωσίας), Pernod Ricard SA, Pernod Ricard Σερβίας, Pernod Ricard Σλοβενίας, Pernod Ricard Σουηδίας, Pernod Ricard Ελβετίας, Pernod Ricard Τουρκίας, Pernod Ricard Ουκρανίας, Pernod Ricard Ηνωμένου Βασιλείου, Ricard (Γαλλίας), η Παγκόσμια Brands Duty Free Limited, Wyborwa SA (Πολωνία), Yerevan Brandy Company (Αρμενίας).

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ: Pernod Ricard Αγκόλας, Pernod Ricard Κόλπου, Pernod Ricard Κένυας, Pernod Ricard Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, Pernod Ricard Μαρόκου, Pernod Ricard Ναμίμπια, Pernod Ricard Νιγηρίας, Pernod Ricard της υποσαχάριας Αφρικής και Pernod Ricard Νότιας Αφρικής.



Με την ωριμότητα φτιάχνεται και χαρακτήρας.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την ηλικία σας για να συνεχίσετε στην ιστοσελίδα μας.

ή
Πείτε μας την ημερομηνία γέννησής σας

Συγνώμη, είστε πάρα πολύ νέος στην ηλικία για να δείτε το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας.

Παρακαλούμε μην κάνετε αυτή την επιλογή αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστη συσκευή ή μία συσκευή που χρησιμοποιείται από άτομα κάτω από την νόμιμη ηλικία κατανάλωσης. 

Με την είσοδο σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη Chivas Regal. Οροι και Προϋποθέσεις, Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookies